Zomerse salade met gegrilde perzik

Leuk hé, de zomer is komst. We worden verwend met lekker weer, en dit zie ik dan ook graag terugkomen op mijn bord❤️🌱🙈 Deze verfrissende salade geeft je onmiddellijk het gevoel dat je op reis bent!🔥🌈 Een bordje vol kleur en smaak, wat wil je nog meer?🥰🌿 (ik denk dat ik dringend eens een cursus dresseren moet volgen, maar aan smaak zal het niet mankeren 🙈)


Ingrediënten

(2 personen)


1 handje veldsla

1 handje rucola

1 handje verse spinazie

1 handje pecannoten

1/2 avocado

1 tomaat

2 perziken


Bereiding

  1. Spoel de sla vooraleer je ze op je bord legt.

  2. Snij de perziken doormidden, haal er de pit uit en snij ze dan in partjes. Grill ze op een grillpan tot je bruine streepjes ziet verschijnen.

  3. Snij de tomaten en de avocado in partjes en breek de pecannoten

  4. Verdeel alles over 2 bordjes en werk eventueel af met een honing-mosterd dressing. Ik at ze zonder dressing en vond het ook heerlijk zo!

  5. Smakelijk!


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

(tenzij je profiel op privé staat 🙈)


Deze gerechten zullen je vermoedelijk ook bevallen

Quinoasalade met auberginedip

Frisse falafelsalade met hummus

Vegan tacosalade



© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger