Vegan pannenkoeken met appel

Deze APPELPANNENKOEKJES krijgen zoooveel liefde van, in de eerste plaats, hehe, MEZELF. 🙈😍 Want ooooojeeee wat ben ik verslaafd aan pannenkoekjessss! #cravings 🙏🤤 Blij dat ik deze lekkere, supersimpele pancakes kan delen met jullie, zie directe link naar de blog in bio 🔥❤️ bovendien heb ik er geen enkel diertje pijn mee gedaan 😏 smakelijk!!💕😄 #vegan



Ingrediënten

(2 personen)

50 gr tarwebloem

100 ml amandelmelk (of sojamelk)

1/2 zakje vanillesuiker

1 theelepel bakpoeder

snuifje kaneel

1 theelepel maple siroop (optioneel)

2 appels


Bereiding

  1. Meng de bloem, melk, bakpoeder en vanillesuiker tot een mooi en glad beslag. Schil de appels en snij ze in blokjes.

  2. Verhit een beetje olie in een pan en bak een lepel van het beslag in ongeveer 4 minuten gaar en goudbruin, keer halverwege om. Bak zo de rest van het beslag

  3. Verhit de appelstukjes in een pot, samen met een snuifje kaneel en een lepeltje maple siroop. Roer geregeld even door tot ze gaar zijn, na ongeveer 5 minuutjes.

  4. Vul de pannenkoekjes met de appeltjes, en smullen maar!😄


Maakte je dit gerechtje klaar? Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger