Vegan no bake bountytaart

Oke, you hate it or you love it!🤤 Ik ben een échte kokosmadam, ik vind het echt overheerlijk! ❤️ Deze bountytaart is heel makkelijk te maken en heeft bovendien geen toegevoegde suikers🌿 Het is ook mooi meegenomen dat je voor deze taart helemaal geen oven nodig hebt🔥 Vanaf nu is jouw koffiekransje dus ook volledig vegan!😍


Recepten die je vermoedelijk ook zullen bevallen

Vegan frangipannetaart

Energieballetjes

Vegan snickers


Ingrediënten

(8 personen - of enkele dagen taart 😍)


200g dadels

125g walnoten

125g kokosschilfers

125g cashewnoten

1 blik kokosmelk (400ml)

2el kokosolie

3el agavesiroop

150g pure chocolade

cacaopoeder


Tools

Staafmixer

Ronde springvorm


Bereiding

  1. Ontpit de dadels en snij ze zo klein als je kan. Snij ook de walnoten in kleine stukjes.

  2. Doe de gesneden dadels, walnoten en 70g kokosrasp in een kom en meng alles goed met elkaar tot alles aan elkaar plakt.

  3. Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het dadelmengsel in de springvorm en druk goed aan. Zet dit eventjes in de koelkast.

  4. Kook de cashewnoten 10 minuten zodat ze zacht worden en doe ze, samen met 1/2 van de kokosmelk, de kokosolie en de rest van de kokosrasp in een kom. Mix alles fijn met de staafmixer. Giet dit op de bodem van de bountytaart en zet ze terug in de koelkast.

  5. Verwarm de andere helft van het blik kokosmelk en smelt er de chocolade in. Meng alles mooi tot 1 geheel. Giet dit over de kokoslaag van de taart en zet het een nachtje in de koelkast (of als je niet kan wachten, een goed uur in de diepvries)

  6. Bestrooi de taart voor het serveren met cacaopoeder.


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

(tenzij je profiel op privé staat 🙈)




© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger