Toast met pindakaas en kaneelappeltjes

Goedemorgen iedereen!😄🙏 We starten deze ochtend met TOAST MET PINDAKAAS EN GEBAKKEN KANEELAPPELTJES 🤤🌱 Op zondag zijn zulke lekkernijtjes meer dan welkom toch?😄🔥 Heerlijk hoe je huis naar appeltjes en kaneel zal ruiken 🤤😋 Mij heeft het alvast gesmaakt!

Uiteraard spreekt dit 'receptje' voor zich, maar ik schrijf het toch even neer voor jullie.🌿 Fijne zondag allemaal!😘

Ingrediënten

(voor 2 personen)


4 sneden toastbrood (let op het etiket of het vegan is)

pindakaas

1 appel

snuifje kaneel


Bereiding

  1. Toast het brood in de broodrooster.

  2. Snij intussen de appel in 4, haal het klokhuis er uit en snij de partjes dan in schijfjes. Ik liet er de schil aan.

  3. Verhit een klein beetje zonnebloemolie in een pan en bak de appeltjes, bestrooid met de hoeveelheid kaneel dat je zelf wil, in 5 minuten gaar.

  4. Smeer pindakaas op het geroosterd brood en werk af met de kaneelappeltjes. (Ik maakte hier stiekem ook een tas choco-vegan-melk bij 😍)

  5. Heerlijk, snel, en goed tegen de winterblues 😄



Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger