Snelle curry met kikkererwten en groenten

Vegan, lactosevrij en glutenvrij 🌿❤️ En vooral: zoooooo lekker 🤤 (én gemakkelijk!)

Genieten zou ik zeggen!!😄🔥


Ingrediënten

(2 personen)


1 broccoli

1 courgette

200g verse spinazie

350g passata (kleine glazen fles)

Peper, zout

Oregano, tijm


Bereiding

  1. Spoel de broccoli en courgette. Verdeel de broccoli in roosjes en breng gedurende 5 minuten aan de kook.

  2. Snij de courgette in stukken en bak eventjes aan in een pan (met een scheutje plantaardige olie)

  3. Spoel de kikkererwten met water en laat uitlekken in een vergiet.

  4. Doe de passata in een pot en voeg er de kikkererwten aan toe. Voeg er na 5 minuten pruttelen de courgette en broccoli aan toe.

  5. Laat dit nog eens 5 minuten pruttelen en roer geregeld om. Voeg de laatste 2 minuten de spinazie toe, roer alles om en geef de spinazie eventjes tijd om zacht te worden.

  6. Smakelijk!😄🔥


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️


© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger