Krokante patatjes met auberginetorentjes


Ingrediënten

(voor 2 personen)

300 gr aardappelen

1 uitje

1 aubergine

2 tomaten

Hummus

1 pakje kipstuckjes (optioneel)

Peper, zout, kipkruiden


Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200°c. Snij de aardappelen in stukken en kook ze gaar. Prak ze in kleinere stukjes.

  2. Snij de ui fijn en meng door de aardappelen.

  3. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verspreid er de aardappelen over. Besprenkel met olijfolie en peper en zout. Bak ze krokant in de oven in 15 min.

  4. Snij de aubergine en tomaten in schijfjes van 1cm dik.

  5. Bak de aubergineschijfjes tot ze net niet gaar zijn.

  6. Maak torentjes van tomaat, aubergine en een laagje hummus.

  7. Bak ze nog 10 minuutjes in de reeds warme oven in een ovenschaal.

  8. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Breng de kipstuckjes op smaak met kipkruiden en bak ze goudbruin. Smakelijk! ❤️


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

(tenzij je profiel op privé staat 🙈)

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger