Groene quesadilla

Groene quesadillas, jummie! 😍 Alweer een suuuuperlekker gerechtje dat heel snel klaar is 😄🙏 Ideaal voor een snelle lunch en bomvol broodnodige nutriënten 😏

In deze quassadillas kan je avocado, spinazie, bonen én vegan kaas terugvinden 🙉

Bonen; hét plantaardige alternatief voor vlees, zowel gezond, goedkoop als lekker ❤️🤤 het is een belangrijk ingrediënt voor een mooiere wereld.🌱 Bovendien zijn ze een bron van eiwitten, ijzer en vezels. Ze bevatten weinig vet en geen cholesterol, en zijn daarmee véél gezonder dan vlees 🤤💚


Smakelijk! ❤️


Ingrediënten

(2 personen)


4 wraps

1 avocado

200gr verse spinazie

1/2 blik kidneybonen

2 sneetje (vegan) kaas

peper en zout

limoen- of citroensap


Bereiding

  1. Verhit een beetje olie in een pot. Prak de bonen met een vork en doe ze in de pot, samen met de spinazie en de kaas. Dit wordt de vulling van de quesadillas.

  2. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.

  3. Snij de wraps in 2 gelijke helften. Leg een (halve) wrap in een droge pan en verdeel bonenmengsel op een helft. Vouw de andere helft er over heen. Bak 3 minuutje en draai hem dan om en bak nog een minuutje aan de andere zijde.

  4. Jouw heerlijk krokante quesadillas zijn klaar om van te smullen 😄 Smakelijk!


Maakte je dit gerechtje klaar? Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger