Gevulde portobello

Mmmm portobello's 馃い vind ik echt een leuk en lekker product om mee te werken 馃槃 je kan er heel wat kanten mee op 馃槏 dit gerechtje zit b贸贸rdevol heerlijke smaken en voedingstoffen 馃槑馃檹馃敟 bovendien is het alweer een gerechtje dat supersnel klaar is! Nogmaals ode aan de plantjes 馃尡鉂わ笍 #poweredbyplants


Ingredi毛nten

(3 personen)


6 portobello's

1 paprika (kleur naar keuze)

1 blikje mais

1 pijpajuin

1 courgette

1 hand verse spinazie

Verse rozemarijn

1 tomaat

1 handje walnoten

Olijfolie

Peper, zout



Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de steeltjes uit de portobello鈥檚.

  2. Smeer een ovenschaal in met een beetje olie en ook de portobello鈥檚 lichtjes.

  3. Snijd de paprika, courgette, pijpajuin, spinazie en tomaat fijn. Laat de ma茂s uitlekken. Hak de walnoten grof.

  4. Meng alles door elkaar samen met wat verse rozemarijn, een scheutje olijfolie en een snuifje peper en zout.

  5. Vul de portobello's met de vulling en leg ze in de ovenschaal.

  6. Bak gedurende 20-25 minuten in de oven.


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 馃槃鉂わ笍

(tenzij je profiel op priv茅 staat 馃檲)


Dit gerecht zal je vermoedelijk ook bevallen

Portobello steaks met groentenmix

漏 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger