Gevulde portobello

Mmmm portobello's 🤤 vind ik echt een leuk en lekker product om mee te werken 😄 je kan er heel wat kanten mee op 😍 dit gerechtje zit bóórdevol heerlijke smaken en voedingstoffen 😎🙏🔥 bovendien is het alweer een gerechtje dat supersnel klaar is! Nogmaals ode aan de plantjes 🌱❤️ #poweredbyplants


Ingrediënten

(3 personen)


6 portobello's

1 paprika (kleur naar keuze)

1 blikje mais

1 pijpajuin

1 courgette

1 hand verse spinazie

Verse rozemarijn

1 tomaat

1 handje walnoten

Olijfolie

Peper, zout



Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de steeltjes uit de portobello’s.

  2. Smeer een ovenschaal in met een beetje olie en ook de portobello’s lichtjes.

  3. Snijd de paprika, courgette, pijpajuin, spinazie en tomaat fijn. Laat de maïs uitlekken. Hak de walnoten grof.

  4. Meng alles door elkaar samen met wat verse rozemarijn, een scheutje olijfolie en een snuifje peper en zout.

  5. Vul de portobello's met de vulling en leg ze in de ovenschaal.

  6. Bak gedurende 20-25 minuten in de oven.


Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️

(tenzij je profiel op privé staat 🙈)


Dit gerecht zal je vermoedelijk ook bevallen

Portobello steaks met groentenmix

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger