Bloemkoolpasta met champignons

Nieuw!🔥 BLOEMKOOLPASTA MET CHAMPIGNONS 💚🌱

Amaaaai deze was lekker!!🙈❤️ heel veel liefde voor dit gerechtje!

Supersnel klaar en héél voedzaam!🙌🌿 Wat wil een mens nu meer? 😍

Bovendien alweer héél veel water, bossen, methaangassen en dierenlevens mee gespaard 😄

Een mens wil dus NIETS meer dan dit! 😍 Ale, normaal gezien toch 🙈

GIVE IT SOME LOVE ❤️ Fijne zondag iedereen!❤️



Ingrediënten

(2 personen)


1/2 bloemkool

een handje cashewnoten

sojamelk

300g champignons

200g pasta

2 eetlepels edelgistvlokken

muskaatnoot

peper, zout

een scheutje sojasaus

een scheutje balsamicoazijn

plantaardige olie


Bereiding

  1. Zet de cashewnoten onder water en laat een half uurtje weken.

  2. Verdeel de bloemkool in roosjes en spoel ze. Kook ze gedurende 5 minuten, zodanig dat we niet te veel vitaminen en smaak verliezen.

  3. Kook de pasta gaar in ongeveer 7 minuten en zet opzij.

  4. Doe de bloemkoolroosjes, cashewnoten, edelgistvlokken, peper, zout en nootmuskaat in een blender. Voeg er een scheutje sojamelk aan toe, en blenden maar. Dit is je saus. Voeg melk toe tot je de gewenste dikte hebt.

  5. Snij de champignons in schijfjes. Verhit een scheutje olie in een pan en voeg er de champignons aan toe. Besprenkel met sojasaus en balsamicoazijn. Bak in 5 minuten. Doe de champignons in een zeefje, zodanig dat overtollig vocht weg kan.

  6. Meng de saus met de pasta en voeg er ook de champignons aan toe. Klaar! 😄 Easy!

Maakte je dit gerechtje klaar?

Tag @kourgette.be op instagram en gebruik de hashtag #kourgette

Altijd leuk om jullie te volgen in jullie vegan journey 😄❤️


Deze gerechtjes zullen je vermoedelijk ook bevallen

Groene pasta met groenten

Pasta met pompoensaus

Vegan mac and cheese

© 2020 by Kourgette - plantaardig foodblogger